Levinsen A/S er en produktions- og handelsvirksomhed i frøbranchen. Virksomheden er specialiseret i frø til træer og buske og markedsfører udelukkende denne type frø og relaterede services.

Virksomheden er en fusion af to tidligere konkurrerende virksomheder; Levinsen Skovfrø A/S og Abies Frø ApS. Levinsen Skovfrø blev grundlagt af Søren Levinsen i 1953. Niels Arp-Hansen overtog virksomheden i 1988 og drev den frem til 2007, hvor Ulrik Kejser Nyvold købte den. Abies Frø er en videreførelse af aktiviteterne i Frost Frø og blev etableret i 2001 af Børge Klemmensen. Sammenlægningen af de to virksomheder skete 1. juli 2009. Børge Klemmensen solgte i 2015 sine andele i virksomheden til Ulrik Kejser Nyvold, der i dag driver virksomheden.

Virksomheden er beliggende på en landejendom udenfor Gørløse i Nordsjælland, hvor der i 2018 blev opført helt nye faciliteter, herunder indrettet kontorer, køle- og fryserum til forbehandling og langtidsopbevaring og produktionshal med avancerede rensemaskiner til at producere kvalitetsfrø. Virksomheden investerer kontinuerligt i mennesker, maskiner og faciliteter til understøttelse af det langsigtede strategiske mål: at levere kvalitetsfrø til planteskoler.

 

Læs mere om Levinsens produkter og ydelser her.

Tilmeld nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage faglig relevant information, f.eks. om frøsituationen i Georgien.

Se de seneste nyhedsbreve i biblioteket