Levinsen A/S markedsfører frø til produktion af kvalitetsplanter til skov-, vildtplantnings-, pryd-, juletræs- og pyntegrøntformål. Virksomheden har sit primære marked i det nordlige Europa, men er aktiv i det meste af verden.

Virksomheden er specialiseret i produktion af kvalitetsfrø. Vi lægger afgørende vægt på sikkerheden for oprindelsen, og dermed det genetiske fodaftryk, af frøet vi markedsfører. Siden efteråret 2012 er vores georgiske Nordmannsgran nu ISO-certificeret. Læs mere omkring ISO-certificeringen her
Serviceniveauet omfatter forbehandling/stratificering, svampebehandling, samt opbevaring af frøet, efter kundens ønsker. Vi tror på, at en tæt dialog med kunden om specialoprensning og andre krav til frøet, skaber størst mulig tilfredshed hos den enkelte kunde.

Rådgivning er også en væsentlig del af virksomhedens hverdag. Vi er behjælpelige med rådgivning om arts- og proveniensvalg under hensyntagen bl.a. jordbundsforhold og lokalklima, samt til kundens mål og forventninger til afsætningen.   

 

Tilmeld nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage faglig relevant information, f.eks. om frøsituationen i Georgien.

Se de seneste nyhedsbreve i biblioteket